loading

We have simply turned back time to a period when contractors used to build in-house.

Categories
Contacts
Project Details

  • Location
    The Old Vinyl Factory, Hayes
Client
pt-client-img pt-client-img

Project Summary

The Boiler House provides 54 environmentally conscious homes at the heart of this remarkable regeneration project; The Old Vinyl Factory, once the old EMI Vinyl factory that produced music records.  The Boiler House derives its name from the steam and heating plant that once serviced the entire factory site.

This is CLT building, designed by award winning architecture practice, Studio Egret West, designed as a pavilion, it’s tapering shape pays homage to the factory chimneys that once stood there. A ‘green’ building, it has been engineered to ensure a lower carbon footprint during construction and provides the residents with generous balconies, communal roof gardens and allotments.

OUR Work

Explore Recent Projects